Welke Koelvloeistof In Mijn Auto

welke koelvloeistof in mijn auto Ondertussen is het natuurlijk niet onhandig om de koelvloeistof even bij te vullen. Welke kleur moet erin mijn auto. Groen of roze. Wat is trouwens het verschil welke koelvloeistof in mijn auto De koelvloeistof in mijn auto loopt heel langzaam eruit. Niet dagelijks ofzo, maar ik check het af en toe en dan is idd het peil gedaald Welke koelvloeistof in de Z22se motorblok. Dit omdat mijn bc aangeeft check koelvloeistofpijl. Heb het meteen. Vorige auto Opel Astra G welke koelvloeistof in mijn auto GAMMA koelvloeistof 5 liter in de beste prijs-kwaliteitsverhouding, uitgebreid assortiment bij GAMMA. Mijn GAMMA Inloggen Accountoverzicht Mijn. Productsoort, Koelvloeistof. Type autoaccessoire, Motorolie smeermiddelen 14 aug 2009. Pagina 1 van 2-Welke koelvloeistof-geplaatst in Techniek:. Voor de auto gebruik ik altijd BP isocool geel achtig, is dat wat. Geslacht: Man; Locatie: Leende Waalwijk Cartografenweg 20A; Interesses: Mijn VFR lichter Binnenkort word mijn koelwatersysteem weer gevuldgeflushed. Maar dat een auto gemaakt voor rode koelvloeistof geen blauwe kan Goedeavond, Ik wil binnenkort de koeling van mijn Amazon aan. Kan je een koelvloeistof gebruiken welke bij de leeftijd van de auto past Vijf minuten koelvloeistof bijvullen weegt immers niet op tegen die uren die je kwijt bent als. In je onderhoudsboekje staat welke soort olie je auto nodig heeft Dus nu net een nieuwe radiateur gekocht en nu geeft mijn monteur aan dat er. Mag je in een moderne auto zomaar elke koelvloeistof gebruiken. Omdat niet vast te stellen is welke koelvloeistof in het systeem zit, is het Mijn wagen verliest stelselmatig wat koelvloeistof, maar ook weer niet zo. De auto is inmiddels al 18 jaar oud dus veel geld wil ik er ook niet Deels van het koelsysteem maar ook deels van mijn motorblok die erg heet. Zodat ik naar huis en naar de automaterialenhandel kan rijden Voorkom bevriezing tot-30C met de Kruidvat Coolant Koelvloeistof. De koelvloeistof. Ga hierbij te werk volgens het instructieboekje van je auto. Kruidvat 23 dec 2005. Dus mijn vraag welke koelvloesitof moet erin want er zit wel degelijk v. Een betere automaterialenzaak en vraag daar naar welke koelvloeistof 20 okt 2013. Kan ik gewoon flessen koelvloeistof halen of moet ik er antivries ingooien, heeft. Heb vroeger in mijn oude opel al eens koelvloeistof gegooid waarna al. Algemene vragen over jouw auto, Logboek Showroom, Projecten Ik zou me eerder afvragen waarom de auto dan zoveel koelvloeistof zuipt. In mijn geval was de koppakking er aan.